resim
Bamidele Jermaine Alli
Takım:Everton
Mevki:On Numara
Yaş:28
Boy:1.88
Uyruk:İngiltere
  • 56
    bu oyuncuya kalite yönünden bok atmak yersiz. 2021 ocak'ta aynı tottenham'dan gelen gedson fernandes'in bu lige ilk girişinde nasıl fark yarattığı ortada. bu adam o tottenham'da daha çok süre alan bir oyuncuydu. eğer top oynarsa gayet beşiktaş'ın lehine dengeleri değiştirebilir.

    esas problemi mental yapısı kadar mevkisiz olması. ne 2. forvet ne 8 numara ne kanat-forvet olamadı. gerçi türkiye'de 8 numara oynar. eğer fiziksel ve mental olarak pochettino dönemine yakın seyrederse ciddi katkı verir.

    tottenham'da esas sıkıntı yeterli tempoyu ve savunma katkısını verememesiydi. bunlar da aksadıkça mental olarak gerileyip koptu. zaten kane - son ikilisi oturduktan sonra orta saha veya kanat oynayamazdı o tarz bir yapıda o eforu koyacak biri değil. ancak son'un alternatifi gezgin forvet olabilirdi ama onu da tam karşılayamıyor.

    geçen sene 21 -22 sezonu everton'da acayip kötü bir takımdı ortaya doğru düzgün bir yapı çıkmadı ve küme düşmekten son haftalarda kurtuldu zaten. o takımdan bir oyuncuyu değerlendirmek sağlıklı değil.

    dolayısıyla buraya düşmesine şaşırdım. başka büyük liglerden birine gider diye düşünüyodrum. gerçekten doğru düzgün takım bulamadı mı yoksa düzenli oynama derdi olduğu için mi geliyor önemli olan burası tabi. ingiltere'de maaşlar yüksek olduğu için bazı takımlar o kadar para verememiş de olabilir bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın