• 30920
    o sıcakta ve nemde antalyaspor'a 3 ya da 1 puan verse kabul edebilecek durumda kazanıp, içeride giresunspor'a 3 puan veren takım. her şey çok güzel ilerleyebilecekken, tat tuz bırakmaması da artık daha da fazla üzmeye başladı. sevgimize sabretmekten başka seçeneğimiz yok, ama büyük takım reaksiyonlarını özledik, daha da önemlisi buna ihtiyacımız var.

    panik halinde devre arasında çift forvete dönüyoruz. stoper olmayacak hata yapıyor, gol yiyoruz. gol yesek de neredeyse 20 dakika var maçın bitimine, o kaleyi kuşatmamız gerekiyor, ya bel hizasına ya dağlara taşlara topu rastgele şişiriyoruz.

    bir de beklerimizin halleri beni çok yoruyor. mesela pva'nın istikrarsızlığından bıktım ben artık, 31 yaşında bir futbolcu üstelik mevkisi bek iken nasıl bu kadar savruk olabilir, anlamak namümkün. hele hücumlardaki halleri, geride adam varsa paralel top atıyor. paralelinde birisi varsa topu geriye çıkartıyor, önünde birisi varsa çizgiyi zorluyor, önünde koridor varken derinden şişiriyor. bunları yapan adamın bir maç sonra de marke vaziyette kritik bir gol atma ihtimali de var mesela. ama stabil bir performans sergileyecekse, kazımcan kadroya dahil olmalı, hem yerli kuralı için işimize gelir.

    abdülkerim, berkan kutlu paniği ile oynuyor. 13 ağustos 2022 galatasaray giresunspor maçında yaptığı hata gole sebebiyet verdi. yanında pva var, tek oynasa sorun olmayacak, hata yaparım korkusu ile muslera'ya dönüyor. kendisini toparlamazsa hem bizim hem de kendisinin işi çok zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın