• 30723
    her şeye rağmen eksikleri olan takımdır.

    her iki kanatta oynayabilen yırtıcı bir oyuncu alınması şart. bugün kerem ya da yunus sakatlansa, o bölgede kesin verimli olur diyebileceğimiz bir ismimiz yok. barış, emre kılınç ya da oğulcan'a güvenilerek yola çıkılmaz. o bölgeye mutlaka bir isim transfer edilecektir. hoca mertens'i kanat olarak da kullanabilirim diye düşünüyorsa bilemem. ki bence mutlak suretle bir isim yine de alınmalıdır.

    ön libero konusunda da torreira'ya alternatif ucuz yollu bir ön libero şart. aynı şekilde bugün torreira sakatlansa yerine berkan'ı mı, taylan'ı mı kimi oynatabiliriz? ikisini de değil. midstjö de sek bir ön libero değil.

    stoper olarak da eksiğimiz ortada. zaten o bölgeye de transfer yapılacağı kesin.

    10 numara eksiğimiz de ortada. mertens'le bu açığı kapatma düşüncesi varsa bilemem, ama evander hamlesi de yapılacağı kesin. şu sıralar oyuncuya çok düşmememizin nedeni, hali hazırda 1 ay kadar sürecek sakatlığının bulunması.

    ve belki de en önemlisi, pva sorunu. kesinlikle alternatif değil yerine bir isim bakılmalı. ancak 1.7 milyon euro kontratından çıkmak kolay değil. o yüzden el mahkum, mecbur oynayacak.

    okan hocanın da torreira dışında 4-5 oyuncu daha beklediğini düşünecek olursak girişimler mutlaka devam edecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın