• 23
    4 ağustos 2022 fenerbahçe slovacko maçı üşenmedim ilk yarısını tamamen izledim. bunca transfer yapan fener nasıl oynuyor, eski pes taktiği olan tek ön libero geri kalan herkes hücum yapacak taktiği nasıl çalışıyor diye bakayım dedim keyiften 4 köşe oldum.

    öncelikle harika bir frikik golu atan lincoln adlı oyuncuları diğer tüm aksiyonlarda rezaletti.

    fenerbahçenin hücum hattı sürekli geziyor, valencia, rossi, emre, lincoln sürekli ama sürekli pozisyon değiştiriyor ama kimse bu oyunu oynayamıyor. markajdan kaçabiliyorlar ama ne set hücumu ne de geçiş oyununda iyi değiller. ben izledikçe ligin başlamasına 1 hafta kalmışken bu kadar kötü görünmelerine üstelik gerçekten 1.ligde orta sırada olacak bir takıma karşı böyle olmalarına çok sevindim.

    tüm medya lige en hazır takım fenerbahçe diyordu, bizim fiorentina maçımızda bu maça göre en az 3 kat derli toplu ve ne oynadığını bilen bir takım vardı. üstelik ilk 11 imizde 3 eksikle oynadık. fenerde sakat çok olabilir ama hepsi yeni transfer. eksik yok aslında.

    fenerbahçe ilk maçında (bkz: 8 agustos 2022 fenerbahçe ümraniyespor) ümraniyespor yerine kasımpaşa ile oynasa ilk maç mağlubiyete bahis alırdım. * *

    edit: imla kuralları
App Store'dan indirin Google Play'den alın