• 30714
    yeni 22/23 sezonunda okan hocadan bazı maçlarda 4-4-2 baklava taktiğiyle sahaya çıkmasını beklediğim takım. kendisinin de bileşeni olduğu 1996 - 2000 takımı genelde sahaya bu şekilde çıkardı. 6 numarada suat k. yerine torreira, önlerinde emre b. ve okan b. yerine midtsjö/berkan ve oliveira, 10 numarada hagi yerine evander/akbaba ve ileri uçta hakan - arif ikilisi yerine seferovic ve kerem/transfer şeklinde düşünüyorum.

    aksi halde 6 numara (torreira) ve 10 numara (evander) transferleri yapıldıktan sonra orta saha kurgusunda midtsjö'nün ilk 11'de sahaya çıkma olasılığı kalmayacak ve rotasyon oyuncusu olacak. açıkçası 29 yaşında, kariyerinin zirve çağında olan bir futbolcunun rotasyon oyuncusu olmak için türkiye ligine geleceğini tahmin etmiyorum. ayrıca kulübümüzün de sırf yedek kulübesini doldurmak için o yaşta bir oyuncu için 3.5 milyon euro'yu gözden çıkarmış olduğunu da düşünmüyorum.

    tabii ki gerekirse yedek de bekleyecek ona kuşku yok ama her maça 4-3-3 , 4-2-3-1 vs gibi dizilişlerle sahaya çıkacak olursak, midtsjö'nün sezon boyunca yedek kulübesinden çıkamayacağı da aşikar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın