• 30712
    fanatik bir taraftar olmakla birlikte objektif olmaya çalışarak bir tahminde bulunacağım. olmaya çalışacağım diyorum çünkü fanatik bir kişinin tamamen objektif olmasının mümkün olmadığını düşünüyorum.

    2022-2023 sezonunda şampiyonluğun en büyük adayının takımımız olduğunu düşünüyorum. şu ana kadar yapılan transferler hepsi gayet iyi oyuncular. geçen sezon zayıf karnımız olan orta sahamız taş gibi oldu. defans hattı en sevdiğim oyuncularımızın başında gelen marcao'nun satışıyla tabi ki zayıfladı ama ligde şampiyonluğu belirleyecek olanın stoper hattı değil orta saha ve hücüm hattı olduğunu düşünüyorum. kanatlar ve forvetimiz zaten etkili oyuncular ki bir forvet daha alınacak.

    başımızda kendisine inandığım okan hoca var. en büyük avantajlarımızdan birisi de maalesef avrupa maçı yapmayacak olmamız. maalesef diyorum çünkü hiçbir galatasaraylı için lig avrupa'dan daha önemli değildir. her zaman avrupa'daki başarıyı yerel lig başarısına tercih ederim. ama sonuçta bu sene avrupa kupası maçımız yok. bu durumu çok iyi değerlendireceğimizi düşünüyorum.

    fenerbahçe için çok yoruma gerek yok. itiraf etmem gerekirse jesus ile anlaştıklarında biraz korktum ama zamanla bu korkunun ne kadar yersiz olduğunu idrak ettim. ali koç'un gelenekselleşmiş transfer başarısızlıkları bu sene de fazlasıyla kendini gösteriyor. taraftarları zaten müthiş sabırsız. şimdiden jesus için komisyoncu mu acaba lafları dolanmaya başladı.

    beşiktaş da bizim gibi tek kulvarda olacak. transferleri de iyi sayılır. ama en büyük handikapları kaliteli yerli oyuncu eksikliği ve ismael'in başında devamı sallanacak demokles'in kılıcı şenol güneş. yerli oyuncu konusunda kenan, necip gibilere kalırlarsa yakarlar o stadı. şenol güneş'in de aman kılına zarar gelmesin. ahmet nur çebi olduğu sürece o güneş hiç sönmez.

    trabzonspor ise geçen sene çok bariz şekilde desteklendi. bu sene destek olsa bile aynı dozajda olacağını düşünmüyorum. ayrıca avrupa'da yıpranmaya çok müsait bir kadroları var. ve de futbol camiasında çoğu kişinin konuştuğu ağaoğlu- avcı gerginliği de başarısız sonuçlarla birlikte ayyuka çıkabilir.

    bu görüşlerim şimdi burada dursun. bakalım sezon sonu neler olacak. umarım yanılmam ve her beraber fenerbahçe maçı ile stadımızda şampiyonluğu kutlarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın