• 30686
    ilk on birinde banko oynayacak oyuncularımızın büyük çoğunluğunun belli olduğu takımdır. kalede nando ve okan bu sezon için yeterli olacaktır. potansiyeli olan genç kalecimiz batuhan'ın süre alacağı bir takıma kiraya gitmesi bu mevki için gelecek için memnun edici.
    sağ bekte mariano sonrası aradığımız kan bulundu gibi. dubois yaşı, kontratı, tecrübesi, topla ilişkisi ve savunma özelliği ile o bölgede elimizi kuvvetlendirecek. yerli bir alternatif bulursak sağ bek için düşünmemize gerek yok. gönül genç oyuncumuz ali'den yana
    stoperler nelson ve abdülkerim lig için yeterlidir. uyum sorunu çözüldüğünde ortalama üzeri bir tandem olacaktır. luyindama, emin ve metehan'dan da yedek olarak faydalanabiliriz.
    sol bek pva oynayacaktir. ben kendisini beğeniyorum. hücum katkısı çok değerli. oyun içi devamlılığı, fizik durumu ligi kaldırir. kazimcan iyi bir alternatif oldu.
    ön libero da sıkıntımız malûm. norveçli oyuncuyu izlemedim ancak okan hoca'nin isteği, a listesinde olması önemli. ikili mücadele kazanacak, top kapacak, topu birinci bölgeden çıkartma konusunda elimizi rahatlatıp sergio'yu rahatlatacak oyuncu lazım. ayrıca berkan'in iyi bir rotasyon oyuncusu olacağını düşünüyorum. düşüşte de olsa tecrübesiyle taylan'da daha az yıpranacagi bir planda rotasyonda iş görür. yine lemina tarzı bir oyuncuyla seviye atlariz.
    oyun kurucu konusunda sergio direkt on bir oyuncusu. oyun zekası, görüşü, pas kalitesi, duran top opsiyonları ve özellikle hücum organizasyonunda rakip ceza sahasında ekstra oyuncu olarak yer alip denge bozması çok değerli. yedek olarak hamza, cica yeterli olabilir. emre kılınç'da orada değerlendirilebilir.
    kanatlarımiz konusunda ligde en önde gelen takımlardan biriyiz. kerem yunus skor yükünün yarısını çekecektir. ancak yedekleme konusunun ivediklikle halledilmesi gerekiyor. bya ve morutan'dan biri mutlaka kalmalı. oğulcan ya da emre kılınç da oralar da rotasyona dahil olabilir. yine de yunus ile kerem'i zorlayacak katkı verecek yedek oturmayı dert etmeyecek, gelecekte bu iki oyuncunun satışı sonrası banko yazabilecek oyuncu gerekiyor.
    on numarada evander yazılıyor. gelirse işi çözer ve akbaba ile sağlam bir alternatif olur.
    forvet konusunda içimin en rahat olduğu sezonlardan biri. oyunu üzerine kuracağımız, arkasındaki 3 oyuncuya da katkı sağlayacak, ligin üzerinde bir golcümüz var. ayrıca ali akman ya da bozok gibi bir yerli ile yedeklemeyi başarıyla sağlarız. maaşı ve yaşı sıkıntılı olsa da eğer gönderemiyorsak gol sezgileri, tecrübesi ile gomis'ten iç sahada 15-20 dakikalık katkılar alabiliriz.
    ilk on bir oturacak gibi görünüyor ancak sağ bek , kanat yedekleri, gomis'ten çıkılma durumunda iyi bir yerli santrafor şart . ben bu sene morinho'nun interi gibi 14-15 oyunculuk bir ana planla, daha dar bir rotasyonla devam edeceğimizi düşünüyorum. oturan bir oyun ve planla dar rotasyon kısa vadede genellikle başarı getirmiştir .
App Store'dan indirin Google Play'den alın