• 371
    ilk yapmamız gereken hamleyi (ön libero transferi) ligin başlamasına 15 gün kalmasına rağmen hala yapmadığımız ve kendimiz taylan'a muhtaç bıraktığımız dönem olmakta.

    bunun dışında muhammed ve diagne'nin takımdan ayrılması bize çok bir şey kaybettirmeyecek diye düşünsem de tek eleştirebileceğimiz nokta gitme şekilleri. diagne gibi skor potansiyeli yüksek bir adamı gelir elde edemeden göndermek ve muhammed'i yalnızca 250 bin euro karşılığında göndermek büyük iş bilmezlik.

    gelen oyunculara dair kısaca değinmek gerekirse de sergio oliveira ve seferovic direkt katkı verebilecek oyuncular. dubois ve kazımcan karataş da sürpriz katkı vererek fark yaratan oyuncu olabilirler. ama bana göre en büyük transferimiz yuvaya bomba gibi dönen yunus akgün olacak. yerli griezmann kardeşimizin performansını büyük sabırsızlıkla bekliyorum ve griezmann'ın en az prime dönemindeki (barça transferi öncesi atletico yılları) performansını gösterecek diye umuyorum.

    tabii şu an eldekilerle harika bir yemek yapabilmemiz için en büyük eksik malzememiz 6 numara, o da tamam olursa gerisi şef aşçımız okan buruk'ta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın