• 91
    maliyetleri bilinenden daha fazla olan ikili.

    alexandru cicaldau 6.5 milyon euro (sonradan satış payı da varmış sanırım), olimpiu morutan ise becali’nin açıkladığına göre gerçekleşmesi çok kolay bonuslarla birlikte (gs avrupa kupalarına katılırsa falan tarzı) 5.7 milyon euroya transfer edildi.

    ikisinin toplamı 12.3 milyon eurodur. üstelik cicaldau’da sattığından da pay gidecektir. o dönem transferler detaylı açıklanmıyordu. kulüp yeni bir strateji izlemişti. o yüzden aslında bu rumen duo’nun sözleşmelerini tam idrak edemedik. karakter olarak berkan’ı severim ama kusura bakmasın 4 milyon euro da ona verildi (sonraki satıştan da payı var) 16.3 milyon euro kulüp kasasından cicaldau, morutan, berkan için çıkmıştır.

    olay budur. faturayı kime çıkarırız bilemem, birilerine çıkması lazım ama. orta doğu mantığıyla oldu bitti demeyelim bir zahmet.

    edit: bir yazar arkadaş cicaldau’nun transferinde kardan pay olduğunu söyledi, kar etmeyeceğimize göre o para verilmeyecekmiş ama sorun değil, genel matematikte hala bir değişme olmadı, iki ortalama rumen için 12.3 milyon euro ödendi özetle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın