• 260
    2007-08 sezonunun öyküsünü sözlükte anlatmaya kaldığım yerden devam etmem lazım ama gündelik hayatimda doktora yeterlilik, tez önerisi, tez izleme raporu, makale, literatür taraması cart curt, bir de iş hayatı filan derken yorgunluktan iflahı kuruyor insanın ve geçen zamanın aylar, hatta yıl olduğunu da farkedemiyor o peşpeşe gelen süreçlere göğüs germekten. ondan öyle 4. bölümde kaldı 10 bölüm planladığım entry serim. hiç vaktim olmadı.

    ayrıca ciddi kaynak taraması yaparak yazıyorum o entryleri. feldkamp'ın, adnan polat'ın, futbolcuların diğer takım mensuplarının hepsininin tek tek demeçlerini taramam gerekiyor. gün gün yaşanan olaylar, maçlar, basın toplantıları, transfer söylentileri, gelen giden transferler vs. ve bütün bunları harmanlayıp polisiye üslubuyla düzenleyip entryleştirmek. uzun entryler bunlar anlattığı olayların yoğunluğu gereği ve büyük emek gerektiriyor. büyük vakit ve bir noktada her şeyi bırakıp tam konsantrasyon fedakarlığı gerektiriyor.

    bir de uzun süre ara verince o anlattığınız dünyadan kopuyorsunuz ve sonra tekrar içine girmeniz kolay olmuyor. şu an öyle bir durum yaşıyorum. yoksa çoktan 2 bölüm yazıp paylaşmıştım bile. o 4 bölümü yazarken ya da 2005-2006 dönemini anlattığım 2020'nin en uzun entrysi olan başka bir entrymde mesela azar azar yazıyordum günler boyu ve artık geceleri uykuya dalarken dönemin olaylarını filan bilinçaltımda yaşıyordum. insan o derece içine giriyor anlattığı hikayenin.

    özetle 2007-08 sezonunun öyküsünde en baştaki planlamama göre kaleme almam gereken 6 bölüm daha var. bitirebilir miyim bilmiyorum. bu gidişle yıllar sürecek ama bir gün o motivasyona tekrar kavuşacağım ve yavaş yavaş da olsa bitireceğim diye ümit ediyorum.

    evet içimi döktüm ve rahatladım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın