• 5322
    mühendis olan ceo'luk yapan arkadaşlarım filan var. gündelik konularda bir çok şey aynı kafada işliyor ama konu fenerbahçe olunca bunların en zekisi bile inanılmaz bir cehalet içinde afyon içmiş adam gibi kafa yapılarını çözemiyorum.

    yüzlerine söylüyorum: olm en okumuş olanınız bile konu fenerbahçe olunca rambo okana bağlıyorsunuz diye, anlamıyorlar.

    sürekli aynı yaygara, yok bize olanlar size olsaydı kulübü kapatırdınız, başımıza neler geldi haberiniz var mı?.

    hep onlara şunu söylüyorum, kendinize cumhuriyet diyorsunuz ama ortalama 40 yaşındaki bir fenerlinin gördüğü üç başkan var:
    ali şen,aziz yıldırım ve ali koç. nasıl cumhuriyet lan, sizden olsa olsa otokratik bir yapı olur.

    bu fenerbahçe taraftarı tamir edilemez veya tedavi edilemez. yıllarca en çok taraftar bizde diye propaganda yaptılar sonra gerçeğin biz olduğu ortaya çıkınca anketlere bok attılar. yok o anketler yalan yok onlar parayla satın alınmış diye neyse son zamanlarda sesleri bu konuda kesildi en azından...(bkz: türkiye galatasaraydır)

    şimdi çıkıyorlar yok en fazla biz şampiyon olduk diye kendi söyledikleri yalana bile inanmak istiyorlar. dediğim gibi tedavi edilemez veya tamir olmayacak şekilde bozulmuşlardır.

    misal, bir fenerbahçe taraftarı mı? çıldırtmak istiyorsunuz, ona kulübün kurucusunun kim olduğunu sorun. error vermesi çok kısa zamanda olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın