• 14
    kendimi tekrar etme pahasına yazmak zorunda kalıyorum. var olmak ile inanmak birbirinden farklı durumlar. siz herhangi bir şeye inanabilirsiniz, inanmayabilirsiniz veya tuğçe kazaz gibi akışkan bir inancınız olabilir. bugün böyle düşünürken yarın başka türlü düşünebilirsiniz. bakın bu büyük bir hürriyettir, keyfini sürün. ama bu insanlar (büyük harflerle) böyleler. böyle var olmuşlar. böyle yaşamak zorunda kalıyorlar. başkasını yapamıyorlar. mecburlar yani, anladınız mı bakın çok önemli, mesela erkek erkeğe öpüşmeye mecburlar. senin sonsuz inanç hürriyetinle onun kaskatı mecburiyeti nasıl kıyaslanır?

    dayatma görmek istiyorsanız lgbt bireylere yüzyıllardır yapılanlara bakın . aaa pardon, onlara yapılanla pek bir sorununuz yoktu o günlerde. dün (ve bugün) lgbt bireyler katledilirken sesiniz çıkmıyordu. tek ses çıkardığınız durum onların ses çıkarması oldu.

    alemi kör, herkesi aptal sanmayın.

    son bir not: ben bugüne kader lgbt bireylerin kimseden saygı beklediğini, böyle bir sloganlarını görmedim. çünkü saygı talep etmek, saygıya değer olmadığını içten içe bilen ve bunun acısını yaşayan kişinin/grubun üstü örtülü saldırganlığıdır. kendini saygıdeğer bulan insan başkasından bunu talep etmez, ihtiyaç duymaz. saygısızlığa uğrarsa oradan yürüyüp gider.
App Store'dan indirin Google Play'den alın