• 8639
    sütten ağzı yandığı için yoğurdu üfleyerek yiyen gruptur.

    biz anadolu'dan gelen nice yerli stoperler gördük, istanbul'da darmadağın olan. sadece galatasaray olarak bakmayın. bu ülke futbol tarihinde hiçbir takımın hafızalara kazınmış yerli stoper tandemi yok. hatta çoğunlukla da yabancı ikililer efsaneleşmiş durumda.

    abdülkerim bundan tam 1 sene önce konyaspor'un acaba merinosspor'a mı kiralasak dediği rotasyon oyuncusu olarak bile değerlendirmek istemediği bir oyuncu idi. hasbelkader kadroda kaldı ve şartlar onu lig 3.sünün sol stoperi olarak karşımıza çıkardı. mehmet polat, ali turan, ibrahim yavuz, ömer erdoğan, emre güngör, tolga seyhan, rahmetli ahmet çalık ve hatta gökhan zan bir çırpıda akla gelen örnekler. bu saydıklarımın hepsi abdülkerim'den daha yetenekli ve üst seviyede sürekliliği daha uzun olan oyunculardı. çoğu ilk sezon sonunda gönderildi. diğerleri de rotasyondan öte gidemedi.

    dolayısıyla mevzu parası falan değil. ama abdülkerim soru işareti kardeşim. ne vereceğini bilmiyoruz. marcao'yu çek abdülkerim'i koy. böyle bir risk alınmamalıydı diye düşünüyoruz. hepsi bu yahu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın