• 157
    keyfekeder bir şekilde iptal edildiği açıklanan ihale. düşük denilen tekliften teoride daha düşük olan eski sözleşmenin uzatılması yönünde karar alınması ayrı bir rezilllik, ihale ile verilmesi gereken bir işin süründüre süründüre finalde elden verilmiş olması ayrı bir rezillik. muhtemelen kur üzerinden bir cingözlük yapılarak para yükseltilmiş gibi bir ilüzyon yaratılacaktır.

    gerçi var olan şekliyle ihale neticelendirilseydi saran grubun da yapıp yapabileceği satın aldığı paketleri bein gruba tatlı bir komisyon ekleyip satmak olacaktı. federasyon bu hamleyle aslında bein grubu o komisyondan kurtarmıştır. en iyimser tahminle saran grup ilk pazarlıkta 10 lira komisyon istediyse federasyon bein'e "biz size verelim, siz de 5 lira fazla verin, diğer 5 de cebinizde kalsın" tarzı bir teklif yapmış olabilir.

    ihaleyle alamadığı teklifi böyle böyle almak da hakikaten türk işi bir zorbalık oldu tam. neticede bu sene de kulüpler transfer tahtasını açabilecek sanırım. önümüzdeki sene, hele de 2024-25 sezonunda neler olacağı hala muamma...
App Store'dan indirin Google Play'den alın