• 30432
    kalite adına 2022 yazında para harcaması gereken takım. gerekirse kazık yiyeceğiz, gerekirse ederinden fazla maaş/bonservis vereceğiz ama bu takımın elinde artık kalite olacak. bilet fiyatlarını en güzel yerleri 100 tl yapınca doldu stat 2021-22 sezonunda. normal fiyatlar olsa 10-15 kişiye oynanırdı iç saha maçları, kimse herkes gider biz kalırız demesin.

    başımıza ne geldiyse fakir edebiyatından geldi, 2021 yazında cicaldau-morutan gibi adamlara kaldık. elbette ki ekonomi önemli ama sportif başarı olmadan bu gemi yürümüyor. yürümediği için kulüp tarihinin en büyük efsanesi sezonu bitiremedi. maç kazanmak için kaliteye muhtaçsınız.

    tabi ki de bu işin ideali fiyat-performans transferleri bulmak, az verip çok kazanmak. ama arada sırada da bonkörlük yapmak gerekiyor. para vermeyince irfanlar gedsonlar ghezzaller gelmiyor.

    kalite olmadan maç kazanamıyorsunuz, kalite olmadan ligi üst sıralarda bitirip avrupa’ya gidemiyorsunuz. durum bu kadar basit aslında. 2-3 tecrübeli ve yüksek maaşlı oyuncu, etraflarına da genç ve potansiyelli oyuncular. ederlerini bulunca bu adamları satıp tecrübeli adamların da gönlünü yapıp takımı taşımalarını, gençlere abilik yapmalarını bekleyeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın