• 8627
    https://twitter.com/.../1538456618551197696

    --- alıntı ---

    fatih hoca gelse aman camia ikiye bölünür
    okan hoca gelse aman camia ikiye bölünür
    yabancı hoca gelse aman 2 mağlubiyete camia hocayı yer

    ee siz ne olsun istiyorsunuz tam olarak?

    yeni yönetimin en büyük sınavı sosyal medyaya göre hareket etmemektir. yoksa çıkılmaz işin içinden

    --- alıntı ---

    transfer haberleri bana hiç güven vermese de harika bir tespit yapmış safa kaan öztürk. muhtemelen 1 hafta içinde yeni teknik direktörümüz belli olacak ve bu yeni teknik direktör kim olursa olsun camia içinde belli bir grup rahatsızlık yaşayacak.

    işte rahatsızlık yaşayan grup kim olacaksa o gruba önemli bir iş düşüyor. kimse kimseyi zorla sevemez ancak insan sevdiğine de sevmediğine de hakkını eksiksiz olarak verebilmeli. yeni teknik direktörümüz kim olursa olsun;

    - ona düşmanlık yapılmamalı,
    - ortaya koyduğu ürün futbolun diğer paydaşlarının etkisinden bağımsız değerlendirilmemeli (yönetim zafiyetleri, lehte veya aleyhte hakem kararları vs),
    - hataları görmezden gelinmemeli,
    - başarıları değersizleştirilmeye çalışılmamalı,
    - ve en önemlisi ona sallamak veya onu yüceltmek uğruna gerçekler çarpıtılmamalı, kişiler bu uğurda hem akıl ve mantıkla hem de yer yer kendi söylemleriyle çelişmemeli.

    bunun yolu da kötücül hisleri ortak amaç olan galatasaray uğruna bir kenara bırakmak, hissi değil rasyonel davranmak, rövanşist yaklaşımı zihinden def etmek, akla, mantığa, bilimsel verilere göre hareket etmek, gerçekleri eğip bükmemekten geçiyor.

    2017-2021 arası süreçte yukarıda madde madde saydıklarımı (özellikle olumsuz olanları) yapan çok kişi oldu ve itiraf etmem gerekir ki bu şahıslardan ciddi anlamda nefret ettiğimi rahatlıkla söyleyebilirim. bu nefret duygusu sadece benimle sınırlı değil, zaten camiadaki kutuplaşmanın bir sonucu olarak farklı görüşlerde olan taraftar gruplarının ve kulüp üyelerinin de çoğu birbirini sevmiyor, hatta birbirlerini bir kaşık suda boğmak isteyen çok insan var. ancak kim kime karşı ne hissediyor olursa olsun önceliğin galatasaray olduğu unutulmamalı ve arma uğruna savaşan kim olursa olsun hakkı eksiksiz ve fazlasız olarak verilmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın