resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 35517
    son yıllarda dayak yemesine rağmen çocuklarımın babası-seviyorum deyip terketmeyen kadın gibi olduk.

    "geçmişte güzel günler yaşattı, olur arada böyle" düşüncesiyle özellikle son dönemine kredi üzerine kredi verdik.

    "dövüyor ama seviyor da bence" düşüncesiyle neredeyse ligin yarısında şampiyonluk ihtimalini bırakıp xg gibi istatistiklerle avunur olduk.

    "kocamdan herkes korkuyor, ne yapsa haklıdır" düşüncesiyle yeri göğü inlettik fakat kendisine ceza vermek için her defasında hazır bekleyen tff'nin eline koz vermekten çekinmedi. kendini kontrol edemedi.

    "aslında kocam en iyisini bilir, millet nereden bilecek" düşüncesiyle kendisini denetleyecek her ağacın dallarını kestik. kendisine ses çıkaramayacak, kendisini geliştiremeyecek yardımcıları seçti. yani işi uzmanlarına değil çocuklarına bıraktı ve 4 senede korneri bırakalım ard arda iki taç atışını bile efektif kullanamadık neredeyse.

    "ıspanak almışsın ama semizotu alacaktın, olsun bununla da börek yaparım" düşüncesiyle son döneminde (hatırladığım kadarıyla) sol bek için 6, sağ bek için 4, stoper için 7, kanatlar hariç orta saha için 18, forvet için 9 transferi kendisi ve kurmayları izledi, yeterli gördü aldı ama eline hep yetersiz kadro varmış, kendisinin bunda payı yok algısı oluşturduk. bu isimler dahil son 55 transferde kendisi vardı, kendisi onayladı. üstelik elindeki mevcut genç yetenekli isimleri takıma almayıp yerlerine transfer yaparak da buna katkıda bulundu.

    daha örnek verilecek elbet çok şey var fakat sadece son 2 sezonun lig ve kupa maçlarını, takımın başında kim olduğunu görmezden gelip, maziyi ve romantizmi bir kenara bırakıp seyredin. maruz kaldığınız futbol ve sonuçlara rağmen tekrar fatih hocayı istiyorsanız...

    kendisi imparatordur fakat son dönemdeki hataları ile uzun bir tatile ihtiyacını olduğunu her maç yüzümüze vurdu. kendisinin ve bizim iyiliğimiz için bu tatil şart. kendisi olmasa galatasaray olmayacak gibi bir algı oluşturanlar var sosyal medyada. böyle düşünenlerin bir galatasaray taraftarı olduğunu bile düşünmüyorum.

    umarım fatih hocanın da galatasaray sevgisi ağır basar ve tatiline devam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın