resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 35588
    hakkında bir şeyler yazmadan önce "efsanemiz, canımız, birtanemiz" diye girizgah yapmaktan yorulduğum eski teknik direktör. çünkü kendisinin de tekrar takımın başına geçmesini isteyenlerin de gönlü bir türlü hoş olmuyor, doymuyorlar aynı hikayelere. bunu tatmin etmenin yolu yok galiba, onu anlıyorum.

    eski fatih terim'i bir efsane olarak anmak varken yeni fatih terim'i kötü anmak var. kimse bunu düşünmüyor. hocayı tekrar eşofmanları çekmiş florya'da hayal edince içim kıpır kıpır olmuyor, aksine anksiyetem tetikleniyor. çünkü fatih hoca 4 yıl gibi ciddi bir süre takımı full yetkiyle çalıştırdı ve neticesinde küme düşme tehlikesi atlatan bir takıma dönüştük. sözlükteki eleştirilerin tamamı haklı, üzgünüm. 70 yaşında bir insan hiçbir işte daha iyiye gitmez, yalnızca daha kötüye gider. bizim ihtiyacımız yeni bir kan, yeni bir heyecan. zamanının bittiğini anlamamakta direnen sonsuz egolu birine tekrar kulübün anahtarını vermek değil. karşı devrim hareketi gibi bitiyor hocanın ismi her değişimde ve bu sadece zarar, başka bir şey değil.

    kendisini başkan olarak da, hoca olarak da, yönetici olarak da bir daha galatasaray'da görmek istemem. umarım dedikodular karşılıksız çıkar ve tek bir adamla galatasaray'ın kaderini aynı sayfada görme alışkanlığımızdan kurtuluruz.

    son söz, galatasaray fatih terim'den büyüktür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın