resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 35495
    fatih hocamı "transfer konusunda eksik" denerek yapılan eleştirilere asla katılmıyorum. kadromuzdaki isimlerden bir çırpıda sayacağım ve tahmini bonservis bedelini yazacağım isimler şunlar:

    marcao: 15-20 m euro
    nelson: 15-20 m euro
    boey: henüz 21 yaşında, potansiyeli oldukça yüksek sezon içerisinde ara ara gösterdiği performansı devamlı hale getirirse:5-10m euro
    kerem *:15-20 m euro

    hocamız sadece bu sene * kadro oluştururken en büyük hatayı orta saha tandeminde yapmıştır. berkan *, taylan *, cicaldau üçlüsüne güvenerek koca sezonu çöpe attık. sag açıkta morutan tam olmadı, ama oraya istenen son isimlerden biri olduğunu takımı takip edenler bileceklerdir.

    santrafor konusunda mustafa * yı ben beğenmiyorum. beğenen, yıldız oldugunu yada kesin olacağını düşünen renktaşlarıma saygı duyuyorum. bazı özellikleri iyi olsada üst seviyede futbol oynamak için çok ekmek yemesi gerektiğini düşünenlerdenim. referans olarakta bu lige gelen büyük golcüleri alıyorum. gomez, gomis, baros, elmander, aboubakar hatta cornellius. hepsinden futbolu bilme konusunda fersah fersah uzakta. hocanın bonservisi almayın demesine bu yüzden katılıyorum. diagne konusu için 4 sene öncesine dönüp ozan kabak mevzusunu artık yüzüncü kez konuşmaya gerek yok sanırım. halil konusunda ise tek forvet oynatmakta ısrar edip hata yaptı ama yanına bir target man almak için santrafordan çıkılması gerekiyordu. orta sahadaki hatasını farkedip gedson istedi, belki 1 hamle daha yapıp bambaşka bir takım izletecekti.

    takıma ve oyuna kızan renktaşlarımı anlıyorum ama torrent döneminde fatih hocanın çeyregini oynamadı bu takım. fatih hoca zamanında 6 pastan gol atamazken torrentte penaltı ıle 7 gol attık *.

    bu kulübün bulup bulacağı en elit teknik direktör fatih terimdir. bu kurlar ile bu transfer bütçesi ile yıllık 7m euro ya hoca getiririm derseniz o ayrı. gidip 700 lıradan yaklasık 140 bin tane taraftar forması alınması lazım, ki sadece antrenöre, maaşlar ile yapılacak iş değil. dön gel hocam hatalardan ders al diyeceğim ama bu kulupte herkes herseyın hemen olmasını beklıyor , hiç hata yapmayacaksın. en azından kadro tanıdık eksikleri kapat devam et. sana güveniyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın