resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 35537
    normal şartlarda, gelmesini ve kendine yakışır bir son yapmasını kalbimin istediği kadar mantığımın da çok istediği canım hocam.

    son dönemini de ortalama olarak gayet başarılı buluyorum. ondan sonra gelecek herhangi birinin bu uzun vadede bu taraftar profili ve kulup yapısıyla ondan başarılı olacağını da düşünmüyorum. kulüp tarihinde yapılmış en büyük planlama operasyonununda ligin ilk yarısına bakılarak (tek transfer dönemiyle planlama filan olmaz, 3-4 oyuncu eksiğimiz vardı) ve avrupadaki başarısı gözardı edilerek gönderilmiş kulüp efsanesinden bahsediyoruz. bunu ona yapanlar elin almanına italyanına neler yapar.

    25 milyon harcattığı transfer dönemi diye eleştirilmeye çalışılıyor. arkadaşlar galatasaray gibi bir kulübün ilk onbirini genç ve yetenekli oyuncularla değiştirmeye çalışıyorsunuz ve maaşlarını düşününce bir sezon önceki harcanan parayla kafa kafaya geliyor. ayrıca herkes bu oyuncuların satışıyla az çok 25 milyonu tekrar kasaya koycağımızdan emin. bize galiba hiç bonservis harcamadan yıllık maaşı yüksek yaşlı oyuncu lazım, sonra deriz bak hiç bonservis harcaması yapmadan şampiyon oldu diye.

    tüm bunlara rağmen entry'nin başında normal şartlarda demiştim ama maalesef ne ülke ne kulüp olarak değiliz, hiç başarılı olmasa dahi saygı duyulması ve güzel bir son istenmesi gereken efsaneye resmen kin kusuluyor. bu şartlarda gelip kendisinin yıpranmasını ve taraftarın sürekli hoca yüzünden tartışmasını görecek taakatim yok. keşke kendisinin değerini bilecek bir yapı olsa da öyle gelse, şu an istediğimiz sonu yapabilecek ortamın olduğunu düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın