• 30463
    en büyük rakibi fenerbahçe sezon biter bitmez* transfer çalışmalarına başlamış ve ardı ardına transferlerini yapıyor, hocasını belirlemiş ve muhtemelen yaz kampına yüzde 80 hazır kadro gidecekler. yerli rotasyonları çok kuvvetli( hepsini kaptırmıştık sağlık olsun tabi(!) ) yine arada 1 2 futbolcusunu yüksek fiyata satmanın yolunu bulacaklar. son kalan eksiklerini de öyle tamamlayıp sezona zımba gibi girecekler belli ki.

    bizim takım ise daha yeni başkan belirlemiş. hoca kim olacak belli değil. bu arada sağda solda 1 2 sezonluk parlayan, ortada kalmış yerlileri o da salça olan olmazsa alabilirse alacak. yaşlı ya da sözleşmesi bitenler var, onlar ne olacak belli değil. takımda ciddi eksik bölgeler var, onlar için ne yapılacak belli değil. elimizdeki yıldızların satılması gündemde, akibetleri belli değil. transfer söylentileri ki olmaz demiyorum, yine saçma sapan, dursun özbek yönetiminin yapsa asla şaşırmayacağımız cinsten bolca para saçılacak, gelecek teknik direktöre sorulmadan toplama futbolcular olacak tarzda bir transfer dönemi geçireceğiz belli ki.

    yani sonuç olarak, yine bir yaz transfer dönemi geldi. yine yaz kampına bomboş gideceğiz, belli ki ömer bayram kampın yıldızı olacak,* anlayın yani. yine sezona hazır olmayacağız. son günlere kiralık vs. transferleri sıkıştıracağız. bombayı da tıpkı fatih terim’deki gibi gelecek teknik direktörün kucağına bırakıp, ilk kötü gidişte patlatacağız. ben şansa bir yere kadar inanırım, büyük saçmalık yapmazlarsa, gördüğüm kadarıyla doğruları yapan fenerbahçe bizim çok çok önümüzde gidiyor. biz ise yine kendimizi avutmaktan burnumuzun ucunu göremiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın