seçim sonucu
  • 103
    19 haziran 2021 galatasaray seçim genel kurul toplantısı öncesindeki fikirlerim bu genel kurul için de geçerlidir. fatih terim kartına rağmen burak elmas'tan galatasaray'a başkan olmayacağını söylemiş olmanın rahatlığıyla, hem dursun özbek'ten hem de eşref hamamcıoğlu'dan galatasaray'a başkan olmayacağını net olarak ifade edebilirim. ikisi arasında tek fark var, dursun özbek başkan olursa en az 2 sene dayanır, öyle kolay kolay istifa falan etmez ama eşref hamamcıoğlu'nun önünde görebileceği maksimum 8-10 aydır.

    bu genel kurulun oylayacağı şey açıktır, başarısızlık dursun özbek'le mi gelsin ve en az bir buçuk iki sene bu adama tahammül mü edelim yoksa başarısızlık eşref hamamcıoğlu ile gelsin ve 1 sene içinde tekrar seçime mi gidelim. genel kurul üyeleri buna karar verecek. ben genel kurulu üye olsam, söz ister, ikisini de yerin dibine sokar ve bütün genel kurulu da oy kullanmamaya davet ederdim. ölümü görenlerin sıtmaya razı olması bu kulübe yapılacak en büyük haksızlıktır. eşref hamamcıoğlu'ndan başkan olmaz "bari" dursun özbek'e oy verelimcilerle, dursun'dan başkan olmaz, eşref'e verelimciler arasında hiçbir fark yoktur ve gelecek başarısızlığın da yeğane sebebi bunlar olacaktır.

    bu yazdıklarımın dışında bir senaryo olmayacaktır. galatasaray spor kulübünün önünde karanlık günler ve yıllar var, bunun faturası dursun özbek'e mi çıkacak, eşref hamamcıoğlu'na mı çıkacak bilemem ama ödeyen galatasaray taraftarları olacak, bundan eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın