• 30454
    başkan seçimiyle birlikte yapılması muhtemel kadro planlamasında umarım mostafa'ya güvenip yola çıkmazlar. zihinsel özellikleri galatasaray'ın as forveti olmaya uygun bir isim değil kendisi. daha önceki yıllarda yapılan bu hata bu sefer atlanmaz umarım.

    eren'e, diagne'ye, mostafa'ya hatta babel de forvet oynar algısına güvenilip neler yaşandı çok iyi ve acı şekilde tanık olduk. süper lig'de zaten başarılı olan forvet yapısı belli. bu ipucunu kullanan sıradan bir anadolu takımının bile gol yollarındaki etkinliği artıyor. farklı bir maceraya gerek yok. çünkü güvenilen her yanlış isim hem maddi hem de sportif açıdan bir zarar. üstelik elden çıkarmak da ayrı bir sorun.

    yabancı transferde macera aranmadan ''gelişmiş, kendisi ispat etmiş'' 1 defansif orta saha - 1 yaratıcı orta saha - 1 - kanat - 1 as 1 de yedek forvet ile takım kendine gelecektir. tabi forvet konusunda mostafa, diagne ve gomis'i elden çıkarmak önemli.

    kiralıktan dönen oyuncuların akıbeti ne olacak orası da ayrı bir konu. emre, aytaç, oğulcan gibi isimler derinlik olarak kadroda tutulacak mı yoksa gönderilecek mi? lige yeniden yükselen ankaragücü çok fazla miktarda oyunucusu ile yollarını ayırdı, iki kulüp arasında bir iletişim kurulabilir bu noktada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın