resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 35395
    'galatasaray' taraftarınca 'galatasaray' taraftarını elit bir hoca olmadığına ikna etmek için dil dökülen teknik direktör.

    zebaniler, cehennemde türklerin olduğu çukurun başını boş bırakırmış. olur da biri çıkacak gibi olursa diğerleri zaten çeker diye. türk insanı kendinden birinin başarısına, mutluluğuna kriz geçiriyor ne yazık ki.

    elit melit tartışmasına girmeyeceğim. tartışmasız olan tek şey var. 25 yıldır galatasaraylılara en çok mutluluğu yaşatan adam bu. bir galatasaraylı başka galatasaraylılarla bu kişinin aslında düşünüldüğü gibi olmadığını anlatmak için tutkulu bir motivasyona neden sahip olur vallahi billahi anlamıyorum.

    ingilizler, tiki taka moda iken her genç oyuncusuna yeni iniesta derdi. wilshere'e falan. her sene dünya kupasını kazanıcaz derler. biz de ise en başarılaları ile bile yerin dibine sokmak için herkesle kavga edilir.

    çok yorucu çok. fatih terim'i çok çok seviyorum ama başımıza ali koç bile gelsin o gelmesin. asla istemiyorum gelmesini. çünkü içimizde azımsanamayacak derecede kafayı kendisi ile bozmuş olanlar var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın