resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 35316
    2. döneminde çok az, 3. ve 4. galatasaray ve milli takım dönemlerinde yaptığı her basın toplantısını gerek banttan gerekse canlı izlediğim efsanemiz. hocanın akıcı konuşamadığına değinilmiş ve yoğun eleştiriler bu yönde.

    hocanın basın toplantılarını tekrar izleyin. video düzenleme ile teklemeleri kesilmiş youtuber ve yayıncı izlemekten herkesin çatır çatır sektirmeden -ee -ıı demeden konuştuğunu zanneden arkadaşlar ayrıca izlesinler. kulak tırmaladığı doğru fakat yaşından bağımsız hocaya özellike hangi döneminde olursa olsun, tek muhabirden 2-3 veya daha fazla soru içeren sorularda, 15-20 belki 30 saniye düşünüp cevapladığını ya da kurnazca, soruları tekrarlattırıp öyle cevap verdiğini görürsünüz. maç öncesi iki takımın röntgenini çekti, yorumlar genellikle isabetli. akıcı konuşan trt spikeri falan arıyorsanız imparator tabii ki gözünüze batar.

    bizde 4. dönemi kesinlikle olmamalıydı, oynattığı oyun vs. alıştığımız fatih terim takımı değildi bu ayrı bir ve yazmayacağım bir entry konusu fakat 700-800 maç kenardan takım yöneten adama ofsayt bilmiyor falan dendi. evet ofsayt bilmiyor, hakemlerde böyle basit bir ofsayt kuralını bilmiyor olacak ki 2-3 dakika var pozisyonu inceledi.

    (bkz: 28 mayıs 2022 liverpool real madrid maçı)

    edit: imla ve ekleme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın