resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 7933
    sosyal medyadan uzak kalmıştım bu ara iş yoğunluğunda. gerçekten aday olmuş. bu kadarını beklemiyordum. kendisi benim gözümde haindir. ne bir maça giderim, ne de sözlüğe yazarım. kendisinden başka dünya üzerinde kimse yoktu bana bunu yaşatacak.

    ne olursa olsun kendisini benim gözümde kardeşini kulüp üzerinden nemalandıran, transfer skandallarına imza atan, işerken ibrahimovic diye sallayan ve bunu o durumda yalanlamayıp milleti gaza getiren, florya'yı kaybeden, tolga ve serdar aziz gibi düz adamlara 2m euro veren, yüksek maaş dağıtıp kulübün kullanmayacağı adamları kitleyen, aklınca baskın seçim yapıp mustafa cengiz tarafından direkt evine gönderilen, bunu hazmedemeyip görüşeceğiz diye parmak sallayıp daha 5 yıl geçmeden tekrar aday olan biri.

    bu arada kendisini yaptığı transferlerle savunan arkadaşlara tavsiyem f/p hakkında düşünmeleri. kendisini dünya üzerinde nefret ettiğim bir kaç galatasaraylıdan biri. bundan sonra bu kişiyi savunup, burak elmas'a söven arkadaşlar hiç sövmesin. çünkü 5 sene sonra yine güzelleyip zor duruma düşmesinler.

    bu adam o arsaları hükümete vermeye geldi. ilkinde verdi, rahmetli cengiz geri aldı ama bu sefer ikinci cengiz'i de bulamazsınız. galatasaray en son hükümetle anlaşma yaptığında kendini şehrin uzağında otobanın hemen yanında buldu. inşallah genel kurul kendisini bir daha ortaya çıkamamak üzere genel kurula gömer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın