• 30404
    uefa avrupa ligi 2021 - 2022 sezonunda bir grup kesimin sırf fatih terim düşmanlığından dolayı çöp, enkaz vs. diye alaya aldığı, ezdiği kadro en zorlu gruptan namağlup lider çıkmayı başarmıştır. mart ayını görmüş, o kadar tantana, teknik direktör değişikliğine vs. rağmen barcelona ile başabaş mücadele etmiştir. hatta şanslı ve cesur olabilsek o turu da geçebileceğimizi düşünüyorum. çünkü barcelona’yı gözümüzde olduğundan çok aşırı fazla büyüttüğümüz bir gerçek idi.

    bu yazıları yazarken terim gerginliği yaratayım vs. diye değil, gerçekten bu takımın doğru takviyeler ve destek ile bu kupada ciddi şansı vardı. takım disiplini ve avrupa’da oynadığı oyun, uyguladığı taktik, enkaz(!) oyuncular ile bile işe yarayan bir sistem idi. zaten başabaş oynadığın barcelona’yı elediğinde her takımı da eleyebilecek güçte olduğunu gösterebilirdin.

    nihayetinde; daha 3 4 ay önce kurulmuş, takım 11’nin yaş ortalaması oldukça genç olan bu takıma sabredemeyip, sırf terim’den hınç almak adına aksiyona girip ileriyi görememek benim adıma her daim soru işareti olarak kalacak. aslında türkiye’de taraftar algısının çok uzun yıllar değişmeyeceğinin de apaçık örneği olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın