• 20
    hakkındaki transfer iddiası dedikodu mu aslı var mı bilmiyorum ama gurrpegi dediyse eğer hiçbir şey olmasa bile muhakkak birşey olmuştur:))

    anlamadığım nokta doğuş balbay rotasyonda neredeyse hiç kullanılmazken, larkin için transfer ihtimali söz konusu iken, buğrahan giderse yerli rotasyonda guard olarak efes sadece erten gazi ile devam edebilir mi? ömercan henüz üst seviyeler için güvenilir görünmüyor. halihazırda buğrahan devşirme olmayan ve avrupa'da oynayan en iyi yerli guard. bunu üstüne fenerbahçe de seneye wilbekin'i alabilir. bu durumda yerli rotasyonu en kuvvetli olan ligde en avantajlı olan demektir. efes ligde üstünlüğü fenere kaptırabilir.

    efes'in bunu yapacağını pek düşünmüyorum. ha belki buğrahan artık ana rotasyonda olacağı bir takıma gitmek istemiş olabilir. bizim için iyi iş olur ama bütçeyi buğrahan için kullanmak ne kadar doğrudur bilemedim. buğrahan; büyük hedefleri olan için temel taşlardan biri olacak kalibrede değil, küçük hedefleri olan için ise lüks bir oyuncu.

    mevcut kadromuzda göksenin ve ege arar gibi en kibar deyimle verimsiz diye niteleyebileceğim oyuncular yerine iş yapacak yerli oyuncular bulmamız hedeflerimize ulaşmamız konusunda yeterli olacaktır. muhsin yaşar, tolga geçim, berkan durmaz, ercan osmani gibi isimler kadromuz için daha uygun profilde isimler olur kanımca
App Store'dan indirin Google Play'den alın