• 5297
    ne kadar fütursuz insanlar olduklarını bugün bir kez daha yüzlere vurmuşlardır.

    ülkede tek adam rejimi peydah olmuş, ülkeyi şeriat geleneğinden gelen mülteciler basmış, ulusumuz açlığa mahkum hale gelmiş bir ekonomik düzeye düşmüş, yargı bir siyasi partinin tekelinde karar verir hale gelmiş, yani gerçekten ülke tüm felaketleri aynı anda yaşarken bunların derdi futbol olmuş, bunlar kıymetli imamoğlu'nun da dediği gibi tüm bu felaketleri başımıza açan iktidara toz kondurmazken trabzonsporlu olduğu için imamoğlu'na sandıkta sana göstereceğiz deme yarışına girmiş.

    yani bu kitle için ülkede fenerbahçe'nin şampiyon olup milyon euroları götürmesi insanların açlıktan kırılmasından daha önemli. çünkü imamoğlu'na sandıkta hesaplaşacağız demek tüm bunlara yol açan rakibine kazandıracağız demektir. oysa sandıkta görüşürüz'ü hakeden ülkeyi bugünkü koşullara mahkum eden siyasi iktidarın hakkıdır.

    tüm bunları tetikleyen de başkanları olan, sözlükte benim hiç kullanmadığım ama sözlük yazarlarımızın sıklıkla kullandığı yalı çocuğu tabirli, türkiye'de emek sömürüsünün baş temsilcisi olan kapitalist burjuvazinin başat isimlerinden biri olan, kira ödemek nedir bilmeyen, fatura ödemek nedir bilmeyen, geçim derdi nedir, dar gelirlinin, emeklinin derdi nedir bilmeyen ve dolayısıyla şu an ülkedeki ekonomik yangından serveti gereği kopuk bu kişidir. bu yalı çocuğu konuşmasında bugünkü koşulların tek sorumlusu olan iktidara toz kondurmazken muhalefetin bir parçası olan ekrem imamoğlu'na seçmen üzerinden parmak sallamıştır. hem de sadece futbol için!

    ee ben şimdi sormak istiyorum. ülkede ekonomik yangın varken, siz hala futbolu ileri sürüp ekonomik yangını çıkaran kişiye kazandıracak şekilde görüş bildiriyorsanız, hala mı akıllanamadınız denilen telefonunu çıkarcı yandaş, fanatik iktidarcı amcalardan koyun dediğiniz biatçı seçmenden ne farkınız var? cidden ne farkınız var?

    bugün bir kez daha ortaya çıkmıştır ki türk futbolunda atatürkçülüğün tek temsilcisi galatasaray'dır. çünkü ben bir galatasaraylı olarak bugün başkanımız olan kişi bugünkü ülke koşullarından geçilirken futbolu bahane edip iktidarı değil muhalefeti eleştirse muhalefete sandıkta görürüz demek yerine başkanımıza eleştiri yöneltirdim. kaldı ki bizim teknik direktör referandumda evet demediği için piyasadan silindi. o da bilirdi değil mi iktidara toz kondurmayıp muhalefete parmak sallamayı. ama duruş, omurga bunlar çok önemli şeyler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın