resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 35223
    ankaragücü en fazla kendisine teklif yapar, hoca da nazikçe reddeder. hocanın bu saatten sonra türkiye topraklarında galatasaray harici çalıştıracağı tek takım a milli takımdır. geçtiğimiz günlerde the athletic'e verdiği röportajda da galatasaray dışında başka bir türk takımı çalıştırmayacağını ifade etmişti.

    --- alıntı ---

    fatih terim'den kısa cevaplar almayı beklemeyin, uzun uzun anlatma kapasitesine sahip ama kısa ve öz cevapladığı bir soru var: galatasaray dışında başka bir türk takımı çalıştırır mısınız?

    "imkansız"

    terim, "ne olursa olsun geriye dönme" fikrinin savunucusu değil. bir çok kişi için bu görüş yaşam felsefesi olarak benimsenirken, terim için öyle değil. peki neden sürekli galatasaray'a dönüyor?

    "galatasaray tek yönlü bilettir. başka bir türk takımında çalıştığımı hayal bile edemiyorum. aileye dönüş gibidir. kulübüm beni ne zaman istediyse, asla hayır diyemedim. galatasaray benim evimdir, benim ailemdir. aileme ve evime geri döndüm."

    "geçmişte galatasaray'a dönmeden önce yaptığım bütün görüşmeler çok kısaydı. onlar "hocam, sana ihtiyacımız var" derlerdi, ben de üzerinde yazan miktara bakmadan sözleşmeyi imzalardım. top oynarken de bir çok takım beni istedi, hatta beş kat fazla ücret teklif etti ama ben galatasaray'a imza attım."

    "bir kulübe ait olmak insana böyle hissettirmeli. ben galatasaray'a aitim ve bunu böyle gösteriyorum."

    --- alıntı ---

    http://ultrasmovement.blogspot.com/...labilecegim-tum.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın