• 30364
    2021-2022 sezonunda avrupa’nın en zor gruplarından birinden nağmağlup çıkmış, her türlü sorununa rağmen bir üst turda barcelona ile başabaş mücadele etmiş ve gerçekten bir futbol aklının, belirli bir futbol disiplininin olduğunu bizlere hissettirmiş türkiye’nin en büyük takımı.

    avrupa’daki taktiğimiz anadolu takımlarına karşı uygun olmayabilir. yönetimsel hatalar da olabilir. futbolcularımız iş bitirici yetenekler de olmayadabilir vs. ama yine de süper ligde bu kadar kötü durumda olmamızı açıklayamaz. bu durumu sadece teknik, taktik, yetenek vs. durumları ile açıklamamız da mümkün değil.

    bana göre bu takım bu sezonun başlarında sistematik olarak ( dış güjler edebiyatı değil ) doğrandı, hiçbir şekilde ivmelenmesine müsade edilmedi, burak elmas yönetimi pasif kalarak siyasete boyun eğdi ( yine dış güjler edebiyatı değil ) ve efsanesi imparator fatih terim’i kurban olarak verdi. isteyen istediğini düşünebilir ama bu sezon benim aklımda hiç normal olarak kalmayacak. avrupa ile türkiye arasında gece ile gündüz kadar bariz tezatlıkları asla normal olarak açıklamayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın