resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3373
    terim'i sezon sonunu beklemeden gönderip yerine bu kadroya asla uymayacağını bile bile tiki-taka ekolünü işletme gayesindeki bir başka ismi getirerek kendi ipini de çekmiştir. kurduğu kadrodan bihaber. azımsanamayacak bir kısım taraftarın, tecrübelerinden yola çıkarak şüpheyle yaklaştıkları üç yıllık planlama sırf şarjöre bakılarak yapılan bir karavana atışmış sahiden de. bratu'lar, petre'ler, stancu'lar, hajrovic ve ontivero'lar, neyse. dursun özbek'in devasa kontratlı kadrosundaki gibi bir "son kurşun" hamlesiyle girişilmiş alana ancak kadro kurulurken uyum ve oynatılacak futbola uygunluk gözetilmemiş bile. cenk ergün onu yapmıştı bari. avrupa'da gelen başarı kadro kalitesinden değil, doğru oyun planının oynatılmasındandı. ligde o oyunu oynayamıyorsun işte, rakip açık vermiyor. konya maçı tek örnek olabilir. pas futbolu zaten işlemiyor, e orta açan, yaratıcı pas çıkaran, buldu mu atan adamın da yok. b planı da işletemiyordu takım. bir de tabii avrupa ile yereldeki motivasyon farkı acaip belirgindi oyuncular ve teknik ekipte.

    her halükarda kervan yolda düzülür diye plan mı olur allah aşkına ya? seneye bu planlamada payı olanların ve aynı telden devam edenlerin burada olmaması lazımdı zaten. tiki taka kopyası için değil 25, 100 milyon euro bile zor yeter. cica-berkan-morutan-mostafa--emre hatta en formdakilerden kerem ile ne pas futbolundan bahsediyoruz? sırf marcao'nun ayağı iyi diye böyle bir işe girişilir mi? taylan yerine gedson olsa çok mu farklı olurdu o da muallak.

    sonuç olarak tarihin açık ara en rezil lig sezonu var ortada. 3 yıllık planlamanın çileği çipe'nin de yer aldığı, kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir denizlispor maçı var kupada da daha ilk turda. olay hakem ve federasyonda da bitmiyor, ortada kollektif bir çuvallama var, bu işin içindeki kimse suçsuz değil. al işte yoksun seneye avrupa'da. burak elmas ve yönetimi hatalarının karşılığını aldı, alıyor da bu kulüp de aşağıya doğru sallanıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın