resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 35213
    kendisi yangından mal kaçırır gibi kovulurken teknik ekibine "siz kalın" demediği için eleştirilen teknik direktör. analisti, scout'u bu kadar iyise aylarca neden liyakat miyakat ıvır zıvır diye konuşuldu? ulan sırf adamı florya'dan tamamen silmek için tercüman merti bile gönderdiniz, gedson'u da bu yüzden haftalarca oyaladınız, en sonunda taraftar baskısından yönelmek zorunda kalıp onu da beşiktaş'a peşkeş çektiniz.

    kulüp bomboşmuş, e dolu hali buysa boş kalması daha iyimiş zaten. bir teknik direktör başkalarıyla çalışmak mecburiyetinde bırakılır buna bozulur anlarım ama kulüpte kimse yok ne demek yahu? kulübe gelirken bunları sormadın mı? gerçi haklısın bana da 2.8m verseler soru sormak aklıma dahi gelmezdi. cv'miz neredeyse aynı sonuçta ikimizin de teknik direktör olarak zerre başarısı yok.

    hani ispanya'nın en iyi duran top hocası gelmişti? haftalardır duran top taktiğimiz nelsson'a şişir, o içeri çevirsin artık kime denk gelirse üzerine kurulu. duran top savunmamız berbat halde. birileri istifa etmemek için direnecek diye ne argümanlarla uğraşıyoruz yahu...
App Store'dan indirin Google Play'den alın