resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 35198
    burak elmas tarafından gönderilmesi son derece yanlış ve çirkin olan eski hocamız.

    fatih terim sevilsin ya da sevilmesin camianın hayatta olan en büyük figürü. buna itirazı olan herhangi bir kimsenin olacağını zannetmiyorum. mali çıkmaz, bankalar birliği anlaşması derken yapılması elzem adına üç yıllık planlama denilen bir yapılanma içine gidildi, son kontratı bizde olmayacak denemeye değer oyuncularla yeni bir takım yaratıldı.

    sezon başında psv hezimetinden sonra üstüne koyarak giderken tff ile artan gerilim, politik baskı, sahada galatasaray'ın doğranışı derken sayın tipik beyaz yakalı başkanımız kıvrak dokunuşlarla her daim arkasındayız mesajı verirken, baskılara dayanamayarak üzgünüz deyip kovdu camianın en büyük figürünü.

    bu olay bir akıl tutulmasıdır arkadaşlar. sezonun ortasında uefa turu bizi beklerken 20 maç bekleyemeyip kulübü ateşe attı burak elmas denen sayın başkan. geldiğimiz noktayı da hepimiz görüyoruz. ibra edilmemiş bir başkan, belirsiz bir gelecek sezon, çöpe atılmış mevcut sezon.

    bu adamın hakkı bu değildi, bu durumu yaratanlarda benim bir hakkım varsa eğer helal etmiyorum. kendi değerlerine sıkan camiadan bir yol olmaz. üzülerek söylüyorum, galatasaray kimliğini oluşturan kişileri ve duruşu birer birer kaybediyor. o kaybedilenlerden biri de fatih hocadır.

    artık yerine kimi ne zaman koyarız bilemem ama yapı kurabilen adam eksikliği ayan beyan belli yönetimde ve teknik kadroda. fatih hoca iyi ya da kötü bu vasfı olan biriydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın