resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 35192
    10 ocak 2022 tarihinde kulübümüzle bağı sadece kağıt üzerinde kesilmiş olan hocamız. kendisiyle gönül bağımız ömürlük bu su götürmez bir gerçek.

    yalnız benim düşüncem bu süreçten sonra hocaya sahip çıkmak, onu çok sevmek adı altında hocaya büyük kötülük yapıldığı. twitter'a ne zaman girsem hocayla ilgili bir şeyler var. elbette ki eski anılar, maçlar, maç önü konuşmaları, saha kenarı yaşanmışlıkları herkesin hatırlamak isteyeceği güzel şeyler. her galatasaraylının kalbinin en özel yerindedir fatih terim.

    hocaya zarar verildiği görüşünü de şu yüzden düşünüyorum: mesela kadir gecesi hoca teravihe gitmiş, imam bey muhtemelen fotoğraf çekilmek istemiştir. hemen sosyal medyaya servis edilmiş fotoğraf. ondan önceki gün rahmetli babasının mezarına gitmiş, hemen fotoğraf servis edilmiş. motorsiklet çalınma mevzusu bambaşka bi olay zaten.

    velhasıl, lütfen rahat bırakın artık hocayı. torunlarını sevsin, ailesine vakit ayırsın. gerçi bunu yapanlar ben galatasaraylı değil terimsporluyum, galatasaray her şeyin en kötüsünü hak ediyor, inşallah küme düşer vs. gibi laflar kullanan insanlar.

    hem hocayı hem galatasaray'ı sevmek mümkün. kişiler yüzünden kulübe küsülmeyeceği gibi sahip çıktıklarını düşündükleri kişiye en büyük zararı kendileri veriyorlar farkında değiller.
App Store'dan indirin Google Play'den alın