• 30324
    önümüzdeki sezon için sağlıklı bir sacha boey idare edebilir. omar kesinlikle galatasaray kalibresinde bir sağ bek değil.
    pva ile yolları ayırıp yerine daha dinamik ve savunma oyununda da kendisini gösterebilen bir sol beke ihtiyacımız vardır. pva, yabancı sınırı olan bir sistemde lükstür.
    ömer bayram ile yollar ayrılmalıdır.
    marcao iyi bir fiyata gidecekse gitmeli. değerini bulan futbolcu satılmalıdır. ancak kendisi satacaksak, marcao kalibresinde pas kabiliyeti olan birini yerine bulamazsak kesinlikle gelecek sezon pas oyunu denememeliyiz. ayakları düzgün olmayan stoperlerle pas oyunu denemek intihar etmekten farksızdır.
    nelsson'a ciddi bir teklif gelmezse kesinlikle takımda tutulup, muslera'nın ardından 2.kaptanlığa yükseltilmelidir. iyi bir stoper arkadaşıyla savunmanın bel kemiği olacaktır.
    alparslan ile yollar ayrılmalıdır. son zamanlarda gördüğüm en kötü galatasaray stoperidir.
    torrent'in söylemlerine göre taylan'ı soran takımlar varmış. ben taylan'ı beğenmiyor değilim ama galatasaray'ın ihtiyacı olan tipte bir 6 numara kesinlikle değil. çünkü asla top kapma becerisi yok ve ikili mücadelelerde de yeterli değil. teklif varsa satılmalı.
    berkan belki de takımın en çok çalışan ve en avrupai oyuncusu. ancak bu tarz oyuncular ancak sistemi oturmuş takımlarda fark yaratabiliyor. atletico madrid, dortmund, inter vb. takımlarda oldukça başarılı olacaktır. sistemsiz bir galatasaray için pas ve bitiricilik konusunda yetersiz. iyi bir teklif gelirse satılmalı.
    cicaldau yine berkan gibi sistem takımı oyuncusu. kaliteli bir box to box ancak bizim takımımızda maalesef bir sistem olmadığı için sahada boş yere kürek çekiyor. sampdoria söylentileri var. 10m euro gibi bir paraya satılabilir.
    pulgar uygun bir fiyata alınabilirse alınmalı. 6 numara hem iyi top dağıtır hem de orta sahaya sertlik kazandırır. taylan'dan da berkan'dan da iyi 6 numaradır.
    emre kılınç, yabancı sınırı altında iyi bir alternatif olabilir. takımda tutulmalıdır.
    kerem değerini bulmuşken satılmalı. eski zamanlarda yaptığımız hataları tekrarlamamalı ve kendisini iyi bir bonservisle uğurlamalıyız.
    morutan, yunus ve emre gibi sürekli 11 çıkabileceği bir takıma opsiyonsuz kiralanıp gelişmesi sağlanmalıdır. bu haliyle galatasaray'a faydalı olamaz.
    arda ile yollar ayrılmalıdır.
    soso ile yollar ayrılmalıdır.
    babel ile sözleşme yenilenmemelidir.
    gomis ile yollar ayrılmalıdır.
    diagne ile yollar ayrılmalıdır.
    halil dervişoğlu ile yollar ayrılmalıdır.
    mustafa mohamed takımın 1.santrofu olacak şekilde planlama yapılmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın