resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2576
    2022 yılının haziran ayında görevine son verilmesi gereken isim ve maalesef bu isim galatasaray’ımızı çalıştırıyor. geldiği gün bir fantezi çalışmasıydı, nisan 2022 tarihindeyiz, fantezi çalışması devam ediyor. olmayacağı belli olan bir projedir kendisi ve biz galatasaray olarak bu projeye tazminat ödemek durumundayız. bu durum bile, euro 17, burak elmas yönetiminin mail ibra edilmemesine çıkartıyor beni. ucuz yırttılar ve bu durum bizim adımıza bir ayıp. çıkarıp bu tazminatı ceplerinden öderlerse ben özür dilemek isterim ancak bir beyaz yaka çalışanı en nihayetinde burak elmas. çıkarıp 2.5 milyon euro tazminat yada 1 milyon euro tazminat verebileceğini düşünmüyorum.

    dönelim torrent’e. 2021-22 yaz sezonu transferlerini elbette kendisi yapmadı, ben devre arası transferlerini de kendisinin yapmadığını düşünüyorum. yaz transfer sezonu korkunç bir dönemdi, barış alper, morutan, cicaldau ve evet nelson dahi her oyuncuya olması gerekenden çok para verildi. nelson canımız ciğerimiz ama üretemeyecek bir takımın defansına 7 milyon harcaması ki parası yokken pek akılcı bir hamle değil. ancak konu kaliteyse nelson galatasaray kalitesinde bir oyuncu, burdan bir şüphe yok. barış alper ve morutan’a gelirsek hatta cicaldau’ya gelirsek bu oyuncuların galatasaray ilk 11’yle yakından uzaktan alakaları yok, bu kaliteleri yok. biz bu adamlara 6,5+4,75+2,5=yaklaşık 14 milyon para harcadık ve ortada müthiş bir zarar var. tek adama ama net adama 14 verseydik çok farklı şeyler konuşurduk. 2020-21 sezonunda elimizden kaçırdığımız bir şampiyonluğumuz vardı. 2021 yazında 25 milyon harcandı, nisan 2022 tarihinde ligde kalmamız garanti değil bırakın yarışabilmeyi.

    ancak ortadaki büyük zarara rağmen bu adamlar üzülerek söylüyorum ki galatasaray oyuncuları. en azından bu adamlar oynamalı ki kimsenin aklında bir soru işareti kalmasın ve önümüze bakalım. zarar da olsalar seneye kupada oynarlar, kenardan girerler yada piyango çıkar bize, harcadığımız parayı kurtarabiliriz belki. bu adamların 90 dakika oynadığı bir maçı 3-0 kaybetmek seneye bizimle işleri olmayacak oyuncuların kazandığı 1-0’lık kaçtan daha değerli. bu cümleyi yazmam da çok acı ve ayıp. burak elmas ve fatih terim’e bir kez daha teşekkürlerimi ! sunuyorum ben.

    son kez torrent. kadro dışı bıraktığı oyuncuların oynamaması bir skandaldır. galatasaray hocası olamayacak bir adamın bireysel tercihlerini biz yaşıyoruz, burak elmas’a selam olsun. bu yaşatılanları bir taraftar olarak unutmayacağım ben. seneye belki de dj olacak, rap single’ı çıkaracak babel’i oynatıp kendi değerlerimizi oynatmamanın bir açıklaması yok. bu sözlükte belki de yabancı hocaya en karşı olan isim benim, en azından hiç istemeyen taraftayım. bu durum torrent öncesi de vardı, torrent sağolsun düşüncelerimi üzerine bir kat daha önyargı ekledim. şuan gitmesinin bir manası yok ancak ligin son maçının ardından kendisinin göndermeyen yönetim de o koltuğa talip olmasınlar hiç. okan buruk göreve diyerek, bunu isteyerek de entry’imi sonlandırıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın