resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 35175
    rakiplerin bayram ettiği gün fatih terim'in hocalığı bıraktığı gündür. bu su götürmez bir gerçektir. öbür taraflarda konuşuluyor, trabzon iteklendi şampiyon, başakcity iteklendi şampiyon, tinerci grubu iteklendi şampiyon oldu vb.
    arkadaşlar bu adam bu kadar baskı, organize kötülük, hakem mafyası, tff, hükumet ve diğer tüm kulüplere karşı oynayıp 8 lig kupası kazanmıştır. diğer kazandığı kupaları saymıyorum bile. şimdi adil bir yönetim olsaydı bu kupa sayısı kaç olurdu?
    şimdi başlarlar, eee fatih terim ne oynatıyordu son döneminde? son dönemin ilk 2 senesinde şampiyon oldu.
    sonraki sezon pandemiye kadar bam bam bam diye top oynuyordu takım. sonrası malum pandemi muslera sakatlık vs.
    geçen sezona gelince, sezon içindeki sakatlıklar ve hakem skandallarını saymadan son maça bakalım. son maç malatya maçı. tff ile devlet bir olup stada gelen yolları kapadılar. diğer tarafta izmir'de göztepe taraftarını sahaya almadılar. başka yoruma gerek yok.
    bu sezon, evet kötü başladı ama avrupa liginde fırtına estiriyordu. neden? çünkü orada kafası rahat. uğraşan yok. aksine o mecrada çok çok büyük saygı duyuluyor kendisine. burada konsantre olmasına izin vermediler. onlarda biliyor fatih terim duygusal adam, böylelikle konsantrasyonunu bozacak hamlelerde bulundular. bu hamleleri anlatmaya bile gerek yok. burada aksiyon alması gereken taraf yönetimdi. onlarında ne yaptığını hep beraber gördük.

    bu topraklar fatih terim'e gösterilmesi gereken saygının %10'unu göstermedi. bütün kulüpler kıçını yırttı kendi içlerinde bir fatih terim çıkarmak için. sonuçlarını hep birlikte gördük. taktik bilmez, ayak topu, gazla çalıştırır takımı söylemleri, bu tür söylemlerin gerçekle bir alakası yoktur. kötü zamanı olur, takımı yanlış kurguladığı zaman olur, bazı oyuncularda ısrar ettiği olur. bunların hepsi doğrudur. ama unuttuğumuz nokta şu, bu adam da bir insan. hem de çok duygusal bir insan. makine yada robot değil. ve her şeyden önemlisi, o çok büyük bir galatasaylıdır.
    fatih terim hakkında yazılanları görünce gerçekten çok üzülüyorum. eleştiriyi doğru yapamıyoruz. dilimin döndüğü şekilde duygularımı anlatmaya çalıştım. 51 yaşındayım futbolu hep yakından takip ederim. fatih terim kadar dominant karakterli ve babacan bir hoca görmedim. peşin söyleyim, bu düşüncülere sahip olduğum için terimciysem, en büyük terimci benim. hiç kimse bir kulüpten daha büyük değildir. ama fatih terim galatasarayın vücut bulmuş halidir.

    (bkz: imparator)
App Store'dan indirin Google Play'den alın