resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 35143
    bir takımı çalıştıracak yaşta ve tecrübede olan efsanemiz.

    ancak bizim artık kendisi olmadan bir şeyler yapmamız gerekiyor. tekrar gelmesin yine yapılan transferler kendisine yazılacak. döneminde yapılan tüm transferler kendisine yazılıyor ancak kimse neden taylanla orta sahaya başladık diye yönetime bir şey demiyor kolay kolay. falcao gelmesin bana stoper lazım diyen de kendisiydi. forvet lazım derken eren derdiyok'la sezona başlamak zorunda bırakılan da. bunlar dikkate alınmıyor ama bunlar da somut örnek. demek ki her gelen giden hocanın kontrolünde değil. ozan kabak gitmesin de dedi ama gitti. artık düşelim yakasından yeter bence.

    semih kaya kendisi varken gelse her gün yine evlatçılığı konuşuyorduk ya da pulgar alınıp oynatılmasa kim bilir neler diyecektik. yönetimler için de kesinlikle bir şans hocayla çalışmak çünkü her türlü başarızlık ve kötü transfer hocaya yazıyor. dünya da başka böyle teknik direktör var mıdır bilinmez.

    kerem, marcao, nelsson ve mohamed'de hocanın döneminde yapılan transferler. muhtemelen önümüzdeki dönemde yapacağımız tüm transferlerin kaynağı olacaklar. ne yapalım her güzel sonuçtan sonra girip fatih hocanın başlığına teşekkür entryleri mi girelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın