• 30274
    (bkz: 10 nisan 2022 fenerbahçe galatasaray maçı)

    zaten zayıf bir kadroyla sezonu tamamlamaya çalışırken en iyi iki hücum oyuncusunu ya sakat olarak kaybetmiş, ya da sakat sakat normal formunun altında oynatmış takım. yeterince motive çıktılar, daha kötü bir futbol oynamadılar, ama kadıköy+hakemi yenecek bir futbol da oynamadılar. çok uzun uzadıya konuşulacak bir maç olduğunu düşünmüyorum. fenerbahçe'nin oyuna aldığı hücumcuların hepsini, üstüne sosa'yı, valencia'yı, ve hatta mesut'u/ozan'ı da elimizde olsa oyuna ilk hamle olarak sokardık. taraftar olarak tartışacak bir şeyimiz de yok, gomis'in 85'e kadar çıkmamasının sebebi forvet yedeği olmaması. galatasaray bünyesindeki en iyi üçüncü forvet niğde anadolu fk'da oynuyor.

    neyse. sezonu 10 nisan itibariyle sıfır amaç ile tamamen, matematiksel ve mental olarak kapamış olan takımdır. geçmiş olsun.

    benim hala düşüncem bir iki doğru takviye ile bu takım zaten arada gösterdiği potansiyelin çok üstüne çıkabilir, fakat bu finansal durumda o takviyelerin gelmesi çok zor. bu kadro enkaz değil ama hücumda yaratıcı opsiyon eksikliği çok büyük. cicaldau'ya bu yük verildi, bu yükün altında kaldı. bu açığı kapamak gedson alınmış olsa bile çok zor.

    çözümünü bilmiyorum, ama olursa da marcao/nelsson/kerem satışlarından sonra bulunacak. kerem ayrıldığı takdirde (ki ayrılacak), hücumda yaratıcı olacak bir değil iki oyuncu bulma ihtiyacımız var. bu işin altından kolay kolay kalkılamayacağını, bu olacaksa da medyada geçen xeka gibi isimlerin tamamen yanlış bir yön olduğunu düşünüyorum. yazın başkanın kim olacağı bile daha belli değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın