• 30181
    çok çok çok vasat bir kadroya sahip olan lakin aynı zamanda kulübün lokomotifi konumundaki takımdır. bu kadroyu nasıl değiştiririz, nasıl büyük takım formatına getiririz, gerçekten büyük soru işareti.

    lokomotif dedim zira futbol takımı kötüyse taraftar gelmez, taraftar gelmezse para gelmez, izlemezse sponsor rakamları iyice aşağıya indirir, işinize gelirse restini çeker. bunu bir kelebek etkisi gibi düşünürseniz, futbol takımındaki kötülük, kulüple alakalı maddi manevi her şeye direkt etki eder. diğer branşları ve oralara aktarılacak paraları dahi etkiler.

    dolayısıyla yeni gelecek yönetimin maddi olarak çok güçlü olması ve çok iyi bir futbol aklıyla gelmesi lazım yoksa bu seneki gibi şampiyonluk yarışından daha ilk yarıda koptuğumuz sezonlar gelenek haline gelir.

    neredeyse bastonla oynayacak, arka tarafı tamamen boşaltmış, çok vasat bir rakibe karşı üstelik 2-0 öndeyken bile kontra atak yapamayacak derecede beceriksiz oyuncular gerçekten izlerken bana ve benim gibi birçok galatasaraylıya acı veriyor.

    önümüzdeki yıl en az 3 tane üst düzey orta saha oyuncusu ve en az 2 bek oyuncusu alamazsak ki şu anki durumumuz itibariyle bu pek mümkün görünmüyor, aynı acıları yaşamaya devam ederiz. allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın