resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9934
    dursun özbek'e ffp cezası yedirtti diye kızıyorlar ama kendisinin bu süreçte adı hiç geçmiyor. neden takibe alındık biz hatırlayan var mı?
    burak elmas'a sözünü tutmadı diye kızıyorlar, ama kendisinin prandelli'ye verdiği bilmem kaç tane avrupa takımı satın alacağım sözünü hatırlayan var mı?
    mustafa cengiz'e falcao için kızıyorlar, ama kendisi döneminde verilen kontratların değerlerine bakan var mı? olcan adın bile dünya para kaldırdı o göbeğiyle.

    kendisinin 4.5 yılık döneminde 2 şampiyonluk, şampiyonlar liginde 1 çeyrek final, 1 tane de son 16 gördük. gayet güzel başarılar, hadi bir kıyaslama yapalım. faruk süren çok daha azını harcayarak, 5 yılda 4 şampiyonluk, 1 uefa ligi kupası, 1 süper kupa, 1 de şampiyonlar ligi çeyrek finali gördü. mehmet cansun toplama takımla, 1 sezonda 1 şampiyonluk gördü. avrupa'da da roma barcelona ve liverpool'un olduğu grupta mücadele ettik. son maçta barcelona'ya karşı, luis enrique'nin ofsayttan attığı golle ali sami yen'de teslim olduk. maçı kazansaydık, gruptan lider olarak çıkmıştık.

    olay ekonomi ile başarıyı harmanlayıp, bunu sürdürülebilir kılma işi. yoksa al 3. ligden 25 tane futbolcu, kısa vadede ekonomik anlamda takımı ihya et, uzun vadede taraftarları küstür ve erimeye terket. veya yüksek faizlerden çek kredileri, getir dünya yıldızlarını, günlük başarılar ve mutluluklarla taraftarını tatmin et. bu yöntemlerin ikisi de sürdürülebilir değil.

    sonuç olarak, futbola zerre kadar ilgisinin olmadığına emin olduğum eski başkanımızdır. q7'ye seksi topçu, ona çilek, buna ananas derken, kendisinden sonra gelenlere çikita muz bıraktı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın