resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 35060
    başkan olmasına ilişkin taraftar isteğini anladığım, fakat şahsen başarılı olması mümkün olmayan bir fantezi olarak gördüğüm eski teknik direktörümüz.

    fatih terim’in, işini özgürce, baskı altında kalmadan yapmak isteyen, direktif almayan herhangi bir teknik direktör ile nasıl çalışabileceği hayal ediliyor kestiremiyorum. birkaç başarısız sonuç sonrası teknik direktörün işine müdahale etmeyeceğine inanabiliyor musunuz gerçekten? veya teknik direktör çok başarılı olursa onun gölgesinde kalmayı içine sindirebilir mi sizce?
    ben, eğer rekabetçi, kaliteli bir teknik direktör ile çalışırsa, şu ana kadar kendisinin başkanlarla yaşadığı problemlerin benzerlerini fazlası ile yaşayacağını düşünüyorum.

    kişisel olarak fatih terim’in, teknik direktör veya başkan olarak yeniden galatasaray’da görev almasının, artık kendisinin muhteşem hatırasına zarar vermeye başlayacağına inanıyorum. fatih terim demek, ne yazık ki magazinin futbolu gölgelemesi demek. tartışma, kavga, gönderme dolu mesajlar, ego savaşları demek. ben bir taraftar olarak bu muhabbetlerden müthiş sıkıldım. önümüze bakalım, kendimize yepyeni bir yol çizelim artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın