• 30231
    26 mart 2022 galatasaray olağan mali genel kurulu sonrası düşünmeden alınan her hızlı kararda en büyük zararı görecek olan takım. kim gelirse gelsin domenec torrent, pasquale sensibile ve luis campos ile devam etmesi gerekiyor ve bu kişilerinde gelecek sene için hiç kısıtlama yapılmadan lig bitene kadar planlarını yapması şart.

    bu kişilerden özellikle teknik direktör konusunda kesinlikle ısrarcı davranmalıyız ve torrent'e süre vermeliyiz. mayıs'ta seçim sonrası yeni yönetim göreve başladı, hocayı getirdi, transfer yaptı, yeniden yapılandı derken 1 senemiz daha kesinlikle çöp olacak. mayıs'a kadar torrent'in de ligi ve yapıyı iyice tanıyıp gelecek sene buna göre sürdürülebilir bir oyun ortaya koyacağından şüphem yok. devamlılık olmasa da bunun parıltısını bize gösterdiğini düşünüyorum.

    pasquale sensibile, en az bilgiyi kendisi hakkında biliyoruz. iyi, kötü, başarılı ve başarısız damgası koyamıyorum. eminim bir plan dahilinde çalışıyordur.

    luis campos, oyuncu satışı için kendisine kesinlikle ihtiyacımız var ve bu adam bizim bir fırsat. çok doğru kullanarak önümüzdeki yılların planını çıkarıp bunun ekmeğini yiyebiliriz.

    hepsini toparlayacak olursak ise oyuncularında yeni bir değişime, yeni bir sisteme ve yeni bir düzene alışma sürecini kaldırabileceğini düşünmüyorum. yeni gelecek kişinin de kısa vadeli olmayacağının garantisi yok.

    galatasaray'ın başka kulüpler gibi uzun uzun kaybedecek seneleri yok. pandemi, hakem vs derken 3 senedir şampiyon olamayan, prestijini kaybeden ve gelirlerden mahrum kalan bir takım var. 1 sene daha bunu yaşaması bize çok ama çok zarar verir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın