resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 35049
    hakkında yapılan eleştirilerin çoğu mahalle kahvehanesinde duyulan, hiçbir dayanağı olmayan sözler, ya da daha kötüsü kaçak yayından maçları izleyen, stadyumun yolundan geçmemiş, fm fan’ı, twitter ergenlerinin uydurduğu şehir efsaneleri… eleştiriler böyle oldukça daha çook ararız kendisini.

    başka türlü bi izahı yok bu eleştirilerin. değilse kadro planlamasında başarısız denmesinin hiçbir bilimsel dayanağı bulunmamakta. bu sezonkinden daha kötü bir performans çizdiğimiz 2010 - 2011 sezonunun sonunda başa geçip, 2 sene içerisinde real madrid’e içerde 5, 5 tezahuratını yaptıran adam kadro kurmayı bilmiyorsa, kim bilebilir bu topraklarda gerçekten bilmiyorum. üstelik öyle eklemeler de yapılmadı. 0’dan kurulan bir kadroydu. 2010-2011 sezonu benim için tarihimizin en kötü sezonuydu çünkü avrupada daha ilk turdan elenmiştik, ligde zaten yokları oynuyorduk ve daha kötüsü arda turan haricinde bir tane geleceğe ümitle bakabileceğimiz bir oyuncu yoktu. o arda bile sinema kapatıyor diye tukaka ediliyordu tribünler tarafından. şu anki kadroda satıp paraya çevirebileceğin bir çok oyuncu var, avrupada yıllar sonra çok iyi oynayarak turlar atmışsın falan. yani bu sezonun tarihin en kötü sezonu olduğunu düşünen ya palavra sıkıyordur ya da 11 yaşında bir ergendir.

    2011 - 2012 sezonunda sil baştan yapılan kadronun ekmeği 5 sene yendi bu arada. öyle az buz bir periyot değil. 96-2000 arasındaki kadro planlamasına zaten girmiyorum. o dört sezon yapılanlar rüya gibiydi ve kulüp olarak bir daha yaşayacağımızı sanmıyorum.

    bu sezon da gayet iyi atılımlar yapıldı. yapılan transferlerin hiçbiri kötü değil ve ilerde bize para kazandıracak potansiyeldeki futbolcular. sadece kadroda winner özellikli topçu yoktu ve terim buna alışık değil. winner özellikli futbolcular bir şekilde kadroda olurdu. hagi, melo, sneijder, drogba, elmander, emre b, hasan şaş vs… şu an kadromuzda bu özellikte 2 3 futbolcumuz olsa böyle olmazdı. ama gel gör ki ligde kötüyüz diye kadro planlamasının yanlış olduğu söylenebiliyor, terim kadro kurmayı bilmiyora kadar uzanıyor eleştiriler. adam 50 senedir bu işin içindr, gözünü bağlasan oyuncuların performansını anlar ama bu adam bilmiyor, sodyal medya taraftarı biliyor ):

    ben de terim’den kurtulmak istiyorum. galatasarayın kendisine ihtiyaç duymamasını istiyorum ama böyle değil. bu bilgisizlikle değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın