resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 35041
    fatih terim başkan olmalıdır diye entry giren ilk galatasaray sözlük yazarı olduğumu söylüyor ve ilave ediyorum. fatih hoca şu anda hem yönetimden hem teknik direktörlükten uzak durmalı. bugünkü dengeler fatih hoca’nın başkanlık koltuğunda üç ay bile dayanamayacağını net bir şekilde göstermiştir. evet iddia ediyorum üç ay bile dayanamaz.

    galatasaray’ın bugünkü durumda olmasının bir numaralı nedeni fatih hoca, iki numaralı nedeni burak elmas’tır.

    burak elmas’ın içime sinmediğini, fenerli murat ülker’in çantacılığını yapmış bir kişiden galatasaray’a asla başkan olamaz diye ilk yazan da benim. burak elmas mustafa cengiz’in tırnağı bile olamaz diye yazan da.

    fatih hoca ile mustafa cengiz arasındaki kavganın tek suçlusu fatih hocadır diye yazan da benim. yazdım yazdım diyorum da bunları haşa övünmek için değil, doğru bakan her gözün görebileceği basit gerçekler olduğu için yazdım diyorum. burak elmas seçilip altı ayda rezil ettikten sonra değil daha başından gerçekleri görebilmek önemli.

    kısacası, fatih hoca türkiye’de konjonktür değişene kadar ne yönetim be de teknik direktörlük koltuğunda asla olmamalı. bu konuda görüşüm çok net.
App Store'dan indirin Google Play'den alın