resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 7592
    futboldan anlamayan eski başkan. kendisi futboldan anlamayan ne ilk ne de son başkan. dürüst, terim, albayrak ekibini dağıttıktan sonra bülent tulun'un aysal'a neler yaptıklarını da az çok hepimiz biliyoruz. bu adamalr zenginler, futboldan anlamazlar, anlamıyorlar da. dursun özbek'in en büyük yanlışı futbol konusunda liyakatsiz isimlere güvenmesi oldu ve büyük fiyaskolar yaşattı. bir başkan ne kadar güçlü olursa olsun futbolda sırtını yanlış insanlara yasladığı an dağılıyor. efsane başkan aysal'ın son 10 transfer; dzemaili, pandev, tarık çamdal, olcan adın, salih dursun, ontivero, veysel sarı, umut gündoğan, hajrovic, endoğan adili, telles falandı. aysal da mesela futbolu biraz bilse bu adamlara para falan verdirmezdi.

    ben şahsen hiç bir başkanı desteklemem, seçildikten 1-2 ay sonra da ufak ufak eleştirilere başlarım, çünkü eleştiri iyidir. ancak taraftar şunu unutmamalı, başkan sadece bir figür. önemli olan yönetiminin ne kadar güçlü olacağı ve futbol konusunda sırtını kime yaslayacağı. çünkü başkan futbol bilmez. özbek de bilmez, aysal da, hamamcıoğlu da ve sportif açıdan nasıl bir başkanlık geçireceği tamamen futbolda kimlere güvendiği ile ilgilidir. mesela mustafa cengiz başkan fatih terim'in değil de hamza hamzaoğlu'nun olduğu bir galatasaray'ı devralsa o da böyle başarılı falan hatırlanmayacaktı.

    kendisi başkanlık koltuğunu kaybettiği gün kulüpte 11 milyon euro alacağı vardı. biz bugün 1 milyon euro denkleştiremeyen adamlar yüzünden gedson fernandes'i alamadık. kendisi ahmet bulut'u kazıklamıştı o gitti ahmet bulut önce eski yönetime falcao çaktı sonra falcao'nun kontratından çıkartmak için bu yönetime assunçao çaktı. kendisinden sonraki yönetimleri gördük yaşadık, kendisinin hala bir tehtid unsuru olarak kullanılması bana komik geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın