resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9889
    --- alıntı ---
    ortada bir ayıp yok, büyük bir yanlış yok. başarısızlığın karşılığı ibrasızlık olmaz! başarısızlığı başkan ve yönetim değerlendirir. şans ya da güven tazelemek ister. genel kurul da seçimde yanıtını verir. doğru olan budur.

    https://www.hurriyet.com.tr/...izlik-olmaz-42029446
    --- alıntı ---

    bu şekilde de açıklaması olmuş eski başkanımız. anladığım kadarıyla, başkan ve yönetim kurullarına 3 yıl için yetki verildiğini ve idari ibrasızlığın sportif başarısızlığa göre değil de sadece suç seviyesinde büyük yanlışlar olması halinde kullanılmasını istiyor.

    yönetimlerin 3 yıllık sürelerini doldurmalarından yana ama sportif başarısızlık sonucu ciddi bir güven kaybı oluşması halinde, başkanların güven tazelemek için seçime gitmesi gerektiğini düşünüyor. bana göre doğru bir bakış açısı ve kendisi 2014-2015 sezonunun başlarında bu güven kaybını hissettiği an seçime gitmişti.

    ancak, herkes böyle davranmıyor. mesela, dursun aydın özbek yönetimi ciddi eleştirilere ve seçim olsun diye imza toplanması için uğraşılmasına rağmen, seçime gitmemişti. burak elmas'ın da oldukça başarısız bir sezona* rağmen, güven tazeleme niyeti yok gibi görünüyor. bu noktada 26 mart 2022 galatasaray olağan mali genel kurulunda ne olacağını kestirmek biraz zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın