resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 35011
    kaybedilen her maçtan sonra başlığında mevcut teknik direktörden daha fazla eleştiri olan, aldırdığı oyuncular yüzünden galatasaray'ın geleceğine kibrit suyu döktüğü söylenen eski teknik direktörümüz.

    kendisi 2021-2022 sezonunda görevi bıraktığında transfer dönemi yeni açılmıştı. takımda da satılabilecek oyuncular vardı. hatta şimdiye kadar olmadığı kadar fazla. cicaldau-morutan- nellson-boey- kerem ve marcao 'ya verilen 22 milyon euro çok rahatlıkla çıkabilirdi. çünkü o zamanlar özellikle romanyalı kazık diye söylenenler belirli bir düzen içersinde takıma faydası olan oyunculardı. hatta yerli bir orta saha bulunursa ki, zannetmiyorum genç potansiyelli bir yerli bulabilelim, berkan da satılırdı. çok rahat hareket imkanı ile bu çöp denilen kadrodan kurtulmak mümkündü. bir de 6 ay önce alınmış oyuncular nasıl zarar yazıyor bir kişi açıklayabilir mi? buna direkt zarar diyenlerin kendi hayatlarında ticarete atılmamalarını öneririm.

    bir de sürekli kötü olan şeyleri zaten öyleydi diye eleştirenler var.

    galatasaray kötü hücum takımı değildi. pozisyonlara giriyor fakat gol yapamıyordu. yaptıklarında da 2021-2022 sezonu ilk yarısında oynadığımız fenerbahçe ve yeni malatya maçlarında olduğu gibi sudan sebeplerle iptal ediliyordu. rakip ceza sahasında bizim oyuncuların bileğine basmak, elle oynamak serbestti. bütün bunlara rağmen şutlar da düşünüldüğünde takımın hücum varyasyonları fazlasıyla mevcuttu. tabi eksikliklerimiz vardı ama şuanki kadar kötü hiç bir zaman olmadı.

    ayrıca tff elinden 2 şampiyonluğu göstere göstere, kör göze parmak sokarcasına aldı. bunu yaparken de hiç arkasına bakmadı. tabi tff'nin bu kadar gücü arkasında hissetmesinin sebebi de galatasaray yönetimleri ve taraftarı. taraftardan kastım, her maç stada gidip, yediğinden içtiğinden kısıp, takımını destekleyenler değil. zaten onların tribünlerde nasıl hareket ettiğini maçlara gidenler biliyor. galatasaray yönetimi bu durumlara 20 mart 2022 gaziantep fk galatasaray maçı'ndan sonraki kadar bile tepki göstermedi.

    daha da kötüsü ne zaman fatih hocayı biri savunsa sözlüğün akıl abileri, sözlükte huzurun bu yüzden bozulduğunu söyledi.

    biz 2021-2022 sezonunda sadece şampiyonluk kaybetmedik. biz taraftar ve kulüp olarak boynumuza zincir bağlayıp onların kuki (u: gibi dizisi)si olduk.

    umarım bir kez daha galatasarayla yolu kesişmez fatih terim'in. biz çünkü yürüye yürüye bile isteye bu yola girdik, çıkarmak isteyene de düşman olduk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın