• 291
    bu maçta gaziantep fk 11 serbest vuruş kullanmış. 1 tanesinden de gol çıkardılar. bizim bu maçtaki serbest vuruş sayımız ise bir. bu kadar sert oynayan bir rakibin sarı kart görmeden maçı tamamlaması zaten başlı başına skandal bir istatistikken, bunu da eklemek lazım. kerem bile dayanamayıp maç sonu veryansın etti.

    biz bu maçta kötü ve yorgunduk kabul.kaptan muslera dahi uzun süre sonra sahaya dönmesine rağmen konsantrasyon kaybını gösteren hatalar yaptı (ilk yarıyı bitirmek yerine oyuna hızla başlamak gibi). başta morutan, gomis, emre kılınç, berkan gibi isimler olmak üzere formsuz bir maç çıkardık. ha yerlerine oynayacak kim var deseniz o da yoktu zaten. gomis yerine barış alper oynar mı diye düşünenler eminim kendisinin oyuna girdiğini bile fark etmemiştir.

    ama tüm bunlara rağmen, maçtan puan ya da puanlarla da ayrılabilirdik. saha içinde bizi en az rakip kadar bozan diğer bir unsurun da arda kardeşler olduğunu bir kere daha hatırlamak lazım. aynı yönetimi başka takımın maçında gösterse, kuşkusuz bu kötü yönetimi çok daha fazla gündem olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın